Ο διαγωνισμός

#Dominoskidspainting

Ένα λευκό χαρτί μετατρέπεται σε καμβά ζωγραφικής και με την «βοήθεια» των ενηλίκων, χιλιάδες παιδιά ηλικιάς 6 έως 12 χρονών ενώνουν τις δυνάμεις του για ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο … δώρο για 12η συνεχή χρονιά.

Η ιδέα ξεκίνησε από το 2006 και για 10 συνεχόμενα χρόνια, η Domino’s Pizza προσκάλούσε χιλιάδες παιδιά από σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και κέντρα λογοθεραπείας να αναδείξουν το ταλέντο τους στην ζωγραφική χρησιμοποιώντας ως καμβά λευκά κουτιά πίτσας.

Πέρυσι αποφασίσαμε για πρώτη φορά να κάνουμε τον διαγωνισμό σε ηλεκτρονική μορφή, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδια από κάθε σημείο της Ελλάδας να συμμετάσχουν.

Τι χρειάζονται; Μόνο ένα κομμάτι χαρτί, την αστείρευτη παιδική φαντασία και φυσικά τη βοήθεια κάποιου ενήλικα!

Οι πρώτοι νικητές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει μεταξύ του κοινού θα βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους δώρα όπως ένα μαγευτικό ταξίδι στο εξωτερικό, tablet, Ipad, συμμετοχή σε escape rooms και Pizza Parties από την Domino’s.

Παράλληλα όμως, κάθε ένα παιδικό έργο τέχνης αντιστοιχεί σε 1 ευρώ που θα δοθεί για την στήριξη του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος. Το Ιδρυμα ιδρύθηκε το 1983 και έχει ως στόχο να παρέχει στήριξη, ειδική ενίσχυση εκπαίδευσης και κατάρτισης για τα παιδιά και τους νέους, ηλικίας 3 έως 30, με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές ανεπάρκειες

Η ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί από 17/12/18 μέχρι τις 23/12/18. Όλοι έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν από μια φορά ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στο αγαπημένο τους έργο να διεκδικήσει την 1η θέση και να γίνει το θέμα για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της Domino’s για το 2019.

Πώς λειτουργεί

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ ΟΚ
Περιμένε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία… μέχρι τότε μην κλείσεις το παράθυρο του browser

A piece of art is loading…!

Το ταλέντο δεν κρύβεται! Ωστόσο, καθώς το έργο πρέπει να εγκριθεί από ειδική επιτροπή ξωτικών, και όπως καταλαβαίνεις τέτοια περίοδο έχουν να ετοιμάσουν και μερικές χιλιάδες δώρα, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο. Θα σε ενημερώσουμε όμως μόλις εγκριθεί και ανέβει στο site μας.

Ανέβασε μια ζωγραφιά

icon
icon
icon
icon
icon

Χορηγοί διαγωνισμού